Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strandsatt i mina egna drömmar


Tills döden skiljer oss åt

jag trodde jag hittat min värld, men problemet är att jag inte får vara där
jag ser på denna värld med stora ögon och blir alldeles till mig när jag tänker på den

jag drömmer om den, jag fantiserar om den
jag helt enkelt älskar den

anledningen till att jag inte får leva i den världen
är på grund av Dig




Fri vers av Johaen
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-05-26 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johaen
Johaen