Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsum

jag hade ett hål

du fyllde igen det

du satte min hjärna på repeat

det regnade och jag va blöt

du torkade mig

det var mörkt

du tände ett ljus

du lämnade ett hål

du dansade regndansen

du släkte ljuset

men du glömde en sak

du stängde aldrig av repeat




Fri vers av Johaen
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 21:43



Bookmark and Share


  jagärmonstret
"du satte min hjärna på repeat", fint
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Johaen
Johaen