Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräver inge djupare nu

Om jag aldrig kommer tillbaka så spara mina ord
Jag kommer bara säga dem en gång
Det får bära eller brista
Jag kommer ångra mina ord

Jag är ingen neonskylt på gatan som skriker mina budskap
Men du har tvingat mig

Jag ser möjligheter i detta som andra inte gör
Jag har tänkt på det länge

Jag platsar inte i din värld egentligen men jag vill så gärna
Jag slänger inte bort detta nu

Om du ser på mig någonsin igen

Jag ska sluta lura mig nu

Detta är vad jag vill

ser ändå bara din rygg just nu





Fri vers av Johaen
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johaen
Johaen