Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet nytt

Som ett lejon smyger sig på sitt byte
Kastar sig över det
Drar det ner till marken
Biter och river
Tills jag bara ligger där livlös

Ser på höghusen som samlats kring mig
Ser upp på fönstret där uppe
Ser ett ljus
En skugga
Ett leende

Öppnar min dörr
Möts av ett mörker
Ser mig i spegeln
Ser ett leende

det var bara en skugga

Jag ser på min hals och dina bitmärken är kvar
Jag ser tillbaka på jakten då jag var lejonet och du var bytet

Jag ville inte döda dig bara fånga dig

Du har dödat mig

Hoppas du är nöjd nu




Fri vers av Johaen
Läst 418 gånger
Publicerad 2011-09-07 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johaen
Johaen