Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens cafe`



Glädjens cafe`
Borde få en att le
Men det är bara det höga priset
Som får en att reagera
Och leendet blir bistert




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-02-27 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO