Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så börjar åter ett nytt år



Ser ett bröst på TV:n
Och saknar ditt
Ser en härlig lust i ögonen
Och undrar vad du gör
Ser hur en kvinna överraskar sin man
Och minns att du inte ens mindes
När jag fyllde…
Ser en kärleksscen och försöker minnas
Men det är mer, kärlek sen
Än kärleksscen som tränger på

Än mindre överraskade det mej
Man undrar om man nånsin mer
I livet kommer att få känna
Kärlek
Som den ska kännas
Eller som jag tror den ska kännas
Hoppas att den ska kännas
Så börjar åter ett nytt år




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-06-18 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO