Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte ringa dej


Jag tänkte ringa dej
Men jag glömde
Att du inte
Jag tänkte säga saker
Men jag glömde
Att du inte
Jag tänkte få snacka med dej
Men jag glömde
Att du inte
Jag ville älska med dej
Men jag glömde
Att du inte

….ens svarar i telefonen längre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-27 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO