Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya medel tiden är här


Den nya medel tiden är ny
De som har medel, har också tid
Tid att komma till tandläkaren
Sjukhuset, skolan och banken
Man kan alltid köpa sej en snabb tid
Oftast behövs inte köp
”Det räcker att dom vet”
Vi andra som inte är så bemedlade

Hamnar alltid sist
Sist i kön
Sist in till skolorna
Sist till jobben
Det är som att heta Öqvist
Och alltid hamna sist
I klasslistan
Den nya medeltiden är för
De bemedlade….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO