Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutscenen


Slut
Det börjar närma sej slutet
Slutscenen
Det känns
Man blir trots allt sorgsen
Men vad ska man göra
Sorgen över vad
Det som inte blev
Sorgen över att man förlorat sin kärlek
Eller kanske nu, har man nånsin haft den
Eller var det bara ett önsketänkande

Har vår tid tillsammans varit bara min
Har det känslomässiga
Liksom det ekonomiska fallit
På mej hela tiden
Var det jag som trodde
Eller hoppades
Eller var det sant
NU vet man inte riktigt
Nu när nån liksom ”dragit ut kontakten”
Och….

Kärlek
Ett så svårt ord
Lätt att säga, svårt att innefatta
Vara involverad
Omtyckt
Dagar passerar
Känslor passeras som tomater
Kläms sönder och ur på sitt innehåll

Tomhet följer
Tomhet allena
Som om tomaterna tömts ur
För en tom burk spelar utanpåskapet ingen roll
För en tappad kärlek
Spelar inte dessa innehållsdeklaration
Någon som helst roll

Det är bara av akademiskt värde
När slutade hon älska
Började hon nånsin
Eller hur kunde det gå såhär
Frågor är alltid jobbiga när de berör
De intimaste delarna av ens själ
OCH man fattar inte ett dugg….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-02-27 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO