Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pensionär som hette Buske


En pensionär som hette Buske
Skulle beskära ett träd
Han tog ner hela trädet

Snacka om överbeskärning
Av denne just buske
Och snacka om namnförvirring

Och andras sorg över ett nersågat
Päronträd...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 691 gånger
Publicerad 2011-02-26 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO