Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon får mej att undra


Hon får mej att undra
Undra hur hon är
Hur är hon i sängen
Ja inte bara att sätta på
Även om det finns med
Hur smeker hon ”min kropp”
Hur ser hennes ögon på mej

Vad känner hon
Vad kommer ur hennes mun
Kan man ligga tyst tillsammans
Kan jag ligga mot hennes rygg utan kläder
Och låta min stolthet växa
Och att hon tycker om det

Skulle hon vända på sitt huvud
Nja vrida i alla fall
Och kyssa mina läppar
Skulle hon sen fortsätta
Ta i mej få mej att känna

Och skulle hennes kropp vara lagom mjuk
Inte sådär, för ”mycket av allt”
Inte för lite av allt
Hon ser sån ut
Men skulle hon älskat att älska
Skulle jag få henne att tända

Skulle hon villigt sära sin ben och blotta
Sin fuktiga och helst blöta blygdläppar
Och när jag smeker särar hon på sina ben
Av lust, av längtan, av lycka, av kärlek
Tar hon sin i mej på samma sätt

Skulle vårt klimax kunna vara dubbelt
Sådär som man bara vill
Spruta allt man har och bara njuta
I hennes darrande kropp
Känna hennes njutning

Skulle vi sen ligga nära tillsammans
Och allt fukt och kladd torkar lite
Innan vi tillsammans tvålar in varann
Och låter fingrarna känna det som inte ens ögonen
Kan se…….

Hon får mej att undra
Undra hur hon är
Hur är hon i sängen
Ja inte bara att sätta på
Även om det finns med
Hur smeker hon ”min kropp”
Hur ser hennes ögon på mej
Vad känner hon




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO