Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Josefine från din Habibi nummer X


Många mil och Åtta månader

Hon hörde hans ord
Och hoppades
Att de var sanna
Men vågade inte tro
Att de skulle förbli det

Hon hörde hans röst
Och hoppades
Att den var äkta
Men vågade inte tro
På känslan i den

Hon hörde hans löfte
Och hoppades
Att han skulle hålla det
Men vågade inte tro
Att han skulle minnas



"Det kan hända mycket
På en vår
Och en sommar
Han kan ändra sig
Han kan glömma

Det kan hända mycket
På åtta
Långa månader
Jag hoppas
Men vågar inte tro"



Två år
Av berg och dalar
Av höjder och djup
Gjorde henne osäker
På honom

Men två år
Är så mycket
Längre tid
Än åtta ynka
Månader



Trots många mil
Hade avståndet
Mellan dem
Blivit minimalt
Och de stod varandra nära

Trots många mil
Hade de hittat
Varandra
Och blivit en del
Av varandras liv



Kärleken
Har mil av avstånd
Den har berg och dalar
Och den har Hopp
Som man inte vågar tro på

Du ska se att det blir bra
Åtta månader
Är ganska kort tid
Tänk, det är redan åtta månader
Sedan vi gick ut nian




Fri vers av Mönster
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster