Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I MÅNGA FALL ÄR DET SÅ...


Provanställd


Provanställd
Är rov anställd
Utan ansvar för hur det ska gå
Och hur du ska kunna leva på din lön
Arbetsgivarens rön

Arbetsgivaren kommer att få betala den dan
När det har vänt
Då ångrar de kanske de signaler
De sänt
Och marginaler på pränt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO