Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****Två Poeter*****

T vå Poeter de landade hos min man och mig idag
V i fick en jubeldag
Å skratten de kom slag i slag
*
P å pricken kemin emellan oss fyra stämde
O ch ingen alls på orden satt och klämde
E j heller någon satt och bestämde
T rivseln spred sig från hjärnan ner till foten
E ffekten blev att hjärtat ökade på lyckokvoten
R iktigt gott och alla var för en och ingen var emot en




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-26 19:08



Bookmark and Share


  thyra
Ewa-Britt du är själv en underbar vän, och dina historier och eskapader ger oss många skratt. Inte en trist minut, alltid glada tjut! Tack för en jättetrevlig eftermiddag!
2011-02-27

    ADI Nehlin
härligt när man har sådana vänner
2011-02-27

  Eva Langrath VIP
Underbar liten text lyser upp kvälls mörkret
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt