Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från min balkong

Sjömanshustruns

späda gestalt

har ärgats grön

av väntan.

















Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väntan är sjömanshustruns lott ...
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans