Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Solsken!

När dagen slår upp sitt öga
då lättar mitt sinne
morgontimman är inne.

Solen dansar på mitt fönster
och på väggen blir det ett mönster,
som jag älskar att se
en nattgrå vägg börjar att: Le!

En glittrande rad
som tycks så glad
så den smittar mig...

Då går jag upp sätter på
kaffe till mig...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-27 07:37



Bookmark and Share


  ULJO
Ser ut att bli en härlig dag.
2011-02-28

    ej medlem längre
Härligt!
2011-02-27

    ADI Nehlin
underbart..härlig text att läsa
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt