Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir  ~

Nyckel




Kärlekens låga.

:)

Jag.

Jag finns.

Jag finns här.

Jag finns här för dig,

så länge du behöver mig.

Jag vandrar,     i ditt mörker.

Lyser upp                      ditt inre.

Tänder eldar                      i din själ.

Tar din hand                                i min.

Värmer dig                                   med,

mina varma                     kärleksord.

Jag finns här                   för dig,

så länge du,   behöver mig.

Jag finns        här.

Jag      finns,

för     dig.

och jag bara,

 älskar       dig.

Älskar,  älskar dig ,  för evigt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 899 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-27 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin...
2011-03-05

    ej medlem längre
He he, kul
Och bra
Och fantasifullt
2011-02-27

    ej medlem längre
Snyggt!All we need is love,love,love!
2011-02-27

  Linda CH VIP
Låt kärlekens låga brinna....... Man känner lågan fladdra när man läser. Vackert!
2011-02-27

    ej medlem längre
Underbart vackert om kärlekens kärna.
2011-02-27

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är lågan
i ord bild samt skrift

bilden är
du

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-27

  Johan Bergstjärna VIP
Blir glad... underbart!
2011-02-27

  Drömfångare
Underbar - orden, musiken och utseendemässigt!
2011-02-27

  Ari Viklund
ninananonia, ninananonia
detta är det vackraste som
någon någonsin har skrivit
om kärlek, ängla applåder!
har nu tårar rullande utför
mina kinder av glädje över
att du i LJUS och KÄRLEK har
gett oss alla denna lycka få
läsa dessa ord som värmer
2011-02-27

    Ken Cassel
Instämmer till fullo, med vibia!
Fint skriftat
:)

Kram, kram, kram

Ken
2011-02-27

    ADI Nehlin
underbart..vilken fin kärleksförklaring
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP