Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev skyddad från det mesta som hade med verkligheten att göra


Trodde inte att jag hade nån kapacitet att klara nånting själv!




Vem är jag?

 

Ni MÅSTE tro att jag kan

Kan

Kan

Kan

Klara av att höra

Jag kan klara av att höra att jag är "bortadopterad"

Att jag inte hör hemma hos er på riktigt.

Bara för en tid, tills de orkar ta hand om mig.

Besvärliga barn

Tyken

Jobbig

Revolt

Ja allt vad jag var

Det var ju ni som inte orkade.

Jag var ju bara ett barn

och hade svårigheter som alla andra.

Skulle inte ställa till.

Inte höja rösten.

Bara tiga still , sitta snällt bara vara,

nåt annat än mig själv.

TILLS

Jag vaknande upp och undrade

VEM ÄR JAG?





Fri vers av Porslinsdockan
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-12-14 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan