Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har väl undgått



Ingen har väl undgått detta,
Liksom efter kommunismens fall,

Samma lustfyllda känsla som
Efter murens hädangång

Nästan nåt slags eufori
Över att det ”äntligen sker"

Vi gå över diktatorerernas stänk fallera
Vars fall är som från himmelen en skänk fallera

Faller en faller alla, tjo fallera....
Daggstänkta berg fallera




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-02-27 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO