Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska



Älska
Va uttjatat
Knulla
Så rått
Ligga med
Tvetydigt men till de som har fantasi så

Var finns ordet man söker
ORDET
Bestämd form
Ordet med betydelsen
”Att lämna allt för att tillfredsställa den person
som betyder mer för mej än jag själv”

Leva med den personen som jag ändå har kär
Om än hon gör nåt tokigt eller fel
Eller som Broberg uttrycker det
”jag älskar dej ditt helvete”
Du så djävla jobbig men alldeles alldeles underbar

Ordet om sex som innefattar känslor
Ordet som skulle säga just att detta
Är nåt jag bara vill göra med dej för att
Du är den människa som är allt för mej

Jag saknar det ordet i vårt språk
Älska kan va stort men ordet kan vara fattigt
Och dubbelt, som ”älskarinna” eller ”älskare”
Vi behöver ett bättre ord…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-03-08 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO