Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du


Kommer du
Frågar jag vid bilen
Och du säger ja

Kommer du säger jag och
Öppnar dörren
Och du säger ja

Kommer du behöver jag inte fråga
När vi älskar och din ljuva kropp
Står som en pilbåge och utan att jag frågar
Så skriker du ja ja JAAAAAAA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO