Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SKA MAN TÄNKA



VAD SKA MAN TÄNKA
När ingen svarar
När ingen vill svara när
Jag ringer

Ska man tänka ”hm” hon är nog upptagen
Eller hör inte
Eller har nog förlagt telefonen
Spelar för hög musik

Men när man ringer för gång nr 99
Och ingen svarar så kan knappast man anta annat
Än att man är, ovälkommen
Och kanske ringer man för 100 gubbar

Eller kanske mer rätt
Efter 100 gubbar
Men om de så bara är en
Så ska nog inte jag ringa mer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO