Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade förstått att



Han hade förstått att vin var bra, för att få kvinnor villiga, det var en idè så god som någon att då bjuda ”henne” på stark mat, för att bara ha vin på bordet att släcka törsten med. Och det funkade till en början men efter ett tag så började det skita sej, hon vart först pratsam, sen glad sen mer glad, hysteriskt glad….

Och hon kysstes som en kåt hora, tog av sej sina kläder i samma takt som han, innan hon till slut, rejält full, fick av hon kallingarna och där, slog de fel. Hon var så pass så hon visste att killar inte ville bli skämtade med, om sin allra heligaste ”ägodel” men hon kunde inte bärga sej. Stående på knä, pekade hon med ena handen mot hans skrev och garvade, hon garvade så hon kiknade och vartefter så sjönk hans stolthet och krympte….

Den blev mindre och mindre, hon skrattade mer och mer, tills hon helt enkelt sjönk ner, och somnade i sitt berusade tillstånd, han hade inte lätt att somna med sin slaknade veke men samtidigt kåta sinne och nästan helt, nykter….

På morgonen tog pinsamheten ut sitt från hans sida, hon var helt enkelt bakfull. Men bjöd senare in honom till sej och gav honom det han ville ha. Och tillsammans kunde de senare tala om det och garva tillsammans, men det var en väg dit, en rätt lång väg, stoltheten som får såna smällar reser sej inte så lätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO