Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten och energistöld



”Ellen dellen du är fri”
Är en gammal ramsa

Den NYA den är
”ELEN PENGA DELEN
Den tar vi”
”Vattenfall”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-28 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja elräkningarna är ingen munter läsning numera.Skojerifirmor.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO