Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära barn!

kära barn du är så liten

 

kära barn du är så sliten

 

Din mor har använt DIG för att

 

Överleva.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-12-14 22:15



Bookmark and Share


  panikglädje
Orden ekar fortfarande!
den är mycket bra!
2005-12-28

    Fia
Så hemsk dikt som känns verklig. Den griper tag...
2005-12-14

  Wretling
Denna text säger enormt mycket !
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan