Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har gått allldeles för inihelvete för långt, och ordvalet är inte figurativt, för många har ett helvete.... tack vare samhälls systemet...


Regeringens fall


Man kan med rätt lätt matematik
Inse att Vattenfall och elförsörjning

Bli regeringens fall och skattehöjning
Hellre än utsugning av alla fattiga
Efter nästa val

OM nu inte sossar med sina kollegor
Sviker även de, igen, sina rötter




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-02-27 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO