Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att kväsa "borgarbrackorna" som nu verkligen är brackor....


Upprop för uppror


Apropå Eon och de andras
Kriminella pungslagning
Av samtliga elanvändares kostnader

Betingar en gräns som man gått över
Och om det iute går att driva nätbolags verksamhet
I privata bolag så ska naturligtvis elbolagen inte
Få bedriva verksamhet ö h t…..

Vi behöver en revolution
Av nästan den form som är i nordafrika
Men angående samhällsformerna

Banker, elmarknad och samhälls reformering ö h t
Måste fungera, för vad förlorar inte samhället på dessa
Beteenden angående SJ, ELEKTRICITET
BANKBETEENDEN OCH VÄGHÅLLNING

Detta är vägen till regeringens fall
Och till samhällets återupprättande
Vi är i princip lika pungslagna som de i Libyen
Vi ”får säga vad vi vill”
Men de styrande skiter i det…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2011-02-27 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO