Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är du en främling som jag inte vet någonting om längre.

Det va ju nästan 10 år sen.




Jag hörde rätt!

Jag svarade, det var du.

Jag hörde en tvekan i din röst.

Jag kände rätt

Det högg till i mitt bröst.

Du sa kan inte träffa dig mer.

Jag ville bara ha tröst.

Jag blev vilsen bara på nån sekund.

Hittade inte hem på länge sen.

Tog små staplande steg,

tillbaks till livet igen.

Långsamt...




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-12-14 23:17



Bookmark and Share


  sol
..detta sätter griller
i huvudet på mej..
berörde han dej så
efter 10 år måste
det ha varit ngt
riktigt starkt!
2005-12-15

  prinscess VIP
ser en saknad efter en som tidigare var din vän
lite sorglig
men annars väldigt bra skriven
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan