Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar man, känner man verkligen nån människa, har man ö h t känt nån....


Tack och hej



Hade du tänkte säga hej
När du gick
Eller kanske innan
Hade du tänkt säga nåt
Ö h t
Eller bara gå
Smyga iväg

Hade du tänkt säga tack
För den här tiden
Eller nåt
Eller var det bara att gå
Visa en rygg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO