Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vill stå nån nära


Om jag vill stå nån nära
Javisst
Men hur nära
Hur nära egentligen
Men är det bara jag

Som ska vara nära
Förtrogen
Eller godtrogen
Eller kanske bara trogen
Kanske bara jag
Vad är hon trogen
Trogen till
Trogen om
ALLTID TROGEN

Alltid nära
Dela med mej av förtroenden
Av alla slag
Och frågan är vad man får
Tillbaks….
Av detsamma
Lita på någon
Bli åter sviken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 00:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt vem man anförtror sig åt, hellre en som förstår än många som inte förstår brukar min storebror säga.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO