Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita försäkringar



Du ber mej att lita på dej, ett tag, en stund, en tid
Men frågan är
Har du egentligen gjort rätt för det
Har du gett mej såna indikationer
Så jag ska orka
Med att bara lita på
Känna förtroende
För dej

Ska du lyckas hela
Min översorgsna själ
Ska du lyckas
Få mej att tro
Att du
Älskar mej
Eller övertyga mej
Om det samma




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-02-28 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO