Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Orden
Orden flyr mej
Orden leker kurragömma
Orden hoppar jämfota
Som om de har en sån där hoppkäpp

Än hit
Och än dit
De smyger bort när jag skriver
Innan jag skrivit
Skrivandets vånda




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO