Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan skrattar år detta.



Det finns så många bemanningsföretag
som hyr ut personal.


men befruktningsföretag finns inga
som hyr ut en befruktare






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson