Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det konstig ... man längtar bort ibland ???


Hatfull vardag

Ännu en ny dag gryr
Isolerad i vardagens fängelse
Långt ifrån nöjenas
Palats av lust

Ute blåser trist snålvind
Hugger hårt i själ och tanke
Vad skall det bli av
Friheten vi längtar efter

Men är ej också friheten
En kavaj som är trång
När du knäpper den
Omkring din sorgsna själ

Vi får sy upp oss en ny
Kostym av lycka
Så vi kan svänga loss
Igen i glädjens ystra dans




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 10:21



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..din själ är alltid fri...
också om kroppen av olika skäl vistas i fångenskap
så kan din själ alltid dansa och flyga...

fin text!
2011-02-28

  Gunnar Hilén VIP
jag med
2011-02-28

    Yarissa
Gillar det här...
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX