Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex och annons, Let´s Dance


Skrev denna text idag klockan 09.03



"Massor av kvinnor vill ligga med mej
problemet är att ingen hör av sig"




Ingen har ringt,
mailkorgen är tom

såg dock en röksignal
men den var till grannen.





SUCK




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 11:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Detta kan kallas " något masochistisk satir" ,eller ? Kul !
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson