Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mängden avgör inte!

En ny dag i handen vi fått
kanske inte bara solsken, som oss nått
men dagen har ju till oss gått
utan att vi behövt göra nåt...

Den är ju bara att skrattande ta emot
sätta ner sin fot på detta klot
och se den, som en pluskvot.

Helt gratis och utan krav
som man kan göra mycket av
i snabb takt eller i stilla trav.

En ny dag vi fick
sa nån sen och den gick
ju i ett kick!

För fort
inte blev det mycket gjort...

Men sa jag att det lilla, som blev gjort
det kan ju sen bli större än stort
och du till nåt nytt öppnat en port...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-28 12:42



Bookmark and Share


  ULJO
Fantastiskt fin vardagspoesi.
2011-03-01

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2011-02-28

    ADI Nehlin
väl skriftat ..tyckte om
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt