Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskyr Norge och norska torskar


Detta fjollande och fjäskande

För norska skidåkare

Är ju för fan pinsamt

Jag kommer att jubla snart

När de ramlar, blir sjuka eller

Helt enkelt diskvalificeras för användning

Av otillåtna medel


Redan 1974 VM i hocket Helsingfors blev ”lillpröjsarn” Nilsson kallad för ”dopad”

Sverige förlorade poängen mot nåt torplag

Polen eller nåt

I det första dopingfallet för vårt land

Men med samma eller i alla fall liknande

Medel som han hade dock utan att veta om det

Han ”lånade” bara lite hostmedicin av

Anders Hedberg

I Norge vet man att man fuskar….

Och tydligen ”är det ok” för andra länder med



Jag ska jubla när de jäkla norskarna åker på däng

Oavsett i vad eller var….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-02-28 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO