Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt med en aning eskapism...


Verkligheten beror

De böljande åkrarna
solens starka sken
himlens vackraste
blåa färger
runt
över
inom mig

Råkar blinka

Regnet öser ner
vinden viner för hårt
träden visslar sin melodi
ett eko för mig

Blundar för
ett ögonblick
vill bara bort
tillbaka till det vackra
min verklighet

Ett ögonblick
allt klarnar
De blåa färgerna
syns klart
igen




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-28 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om...
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian