Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs verkligen, hot är det enda som biter, verkar det som, reella hot, konkreta folkresningar....


Samhällsomstörtande verksamhet

Du skriver för att skaffa samhällsomstörtande verksamhet
Sa han
Och du skriver om saker du inte begriper

OOOO jag hoppas de verkligen, svarade jag
Inte på 100 år eller mer har det behövts så mycket
Som nu men jag begriper tillräckligt för att inse

Att det är inte nån folk grupp som förtryckts så mycket
I vårt land, på väldigt länge
Och politikerna är skyldiga, alla politiker

Förbannad svarade han inte på mitt svar
Han trodde jag skulle ”skämmas” när han sagt så
Men jag hade inte lust tvärtom, jag var stolt över hans ord

När man ser folket ”sugas ut” som det gör idag
Så behövs verkligen samhället, omstörtas
Och det kommer säkert att bli så med…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-28 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO