Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekssonett! :-) December 2010


Utan dig är allt fel, du gör mig hel

Likt en blodröd ros
Skimrar till i solens ljus
En sekund sen har skimret flugit sin kos
Rosen försvann med vindens brus

Vågorna kluckar in mot stranden
Försvinner sen in i sandens djup
Jag vill hålla dig i handen
Men priset är som en kallsup

Sommaren förvandlas till höst
Löven virvlar i väldig fart
Jag vill vila mitt huvud mot ditt bröst
Du och jag, det är ju självklart

Utan dig är allt fel
Du gör mig hel




Bunden vers (Sonett) av filosofian
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-28 14:32



Bookmark and Share


  Janne
Kärleksfullt bra
skrivit av dig
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian