Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej jag kallas Fire och jag var alkoholist!

Du inser att det klassas nog som alkoholism
Vem bryr sig?
Tar tåget
Från tryggheten
Bort bara bort
Tårarna rinner ner för kinderna
Världen låtsas som ingenting

Try to kill it all away But I remember everything – Nine Inch Nails fyller min värld

Du vet att det är farligt att leva va?
Man kan dö!




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-28 21:21



Bookmark and Share


  Filosofen2
Läser gärna dina texter, de är underbara..
2011-06-01

  VampyrÄngel
Nine Inch Nails är awesome.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel