Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu stänger Försäkringskassan



Nu stänger Försäkringskassan sina kontor
Som ett svar på regeringens besparingskrav
Man talar om ”respekt” från regeringens sida
Men egentligen är det en slags
Svårighetsgrad som man öser på
Människor

”den förtvivlan man inte ser” finns inte
Verkar man tro
Göm ditt huvud som strutsen
”så finns du inte”
Detta är regeringens policy
Helt uppenbart




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-28 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skrämmande!
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO