Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott motto!

Kaffe måste ofta bryggas
om fortsatt gott liv skall tryggas
och även så kan en för snabb död
så kvickt och enkelt med det helt förebyggas!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-01 08:34



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kul text (Även om jag nästan aldrig dricker kaffe.)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt