Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbjuden längtan

Luften vibbrerar
luften är laddad
blickar som längtar

våra blickar möts
mitt inre ropar
efter dig
efter din famn
din blick gör mig
knäsvag
du kommer mot mig
du släpper mig inte
med blicken
en förbjuden längtan
se men inte röra
du ger mig en kram
en lång kram
och viskar i mitt öra
-vill ha dig
du smeker mig i ryggen
jag ryser av lust och säger
-du får mig när du vill
vi får inte
vi kan inte

hur länge kommer vi att
kunna stå imot denna
brinnande lust som bara
brinner mer och mer....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 15:44



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Man undrar ju varför det är förbjudet!? Väldigt bra beskrivet om längtan man inte rår över!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna