Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ta mig med

Jag vill ha en egen plats
där bara jag får vara
en plats med´lugn och ro
en plats som rymmer allt
som jag mår bra av
där jag hämtar kraft och styrka

min kraft inom mig har börjat
avta den orkar inte bära mig
villjan att orka finns nånstanns
hoppet att finna det hittar jag inte igen
jag är vilse
kom gå vid min sida
lyssna på min längtan
natten tar mina tankar
jag fryser
längtar efter värme och ömhet
en famn
jag är vilse
led mig på rätt väg
kom ta mig med på din väg




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-01 15:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du fångar här en känsla som många har, en längtan till en egen liten vrå, där man bara kan vara sig själv ! BRA !
2011-06-10

    ej medlem längre
En egen plats med lugn och ro, kraft och styrka, ja det är sannerligen något att sträva efter och en nåd att stilla bedja om. Någonstans där man enbart kan få vara till, hämta den energi som man så väl behöver och helt enkelt bara vila i det som Är, likt en glänta i det inre med mycket luft och rymd för alla tankar, känslor och drömmar som ibland gör sig påminda och pressar på. Vilse kan man visserligen gå emellanåt, men trots allt anar jag en vilja i den här dikten, även om man kanske inte alltid orkar att leva upp till den. Dikten känns aningen frusen och är full av sökande och längtan. Man letar efter en väg, en famn och en riktning och önskar sig värme, ömhet, en smekning och någon form av beröring. Och den vägen finns, även om det ibland tar en stund innan man finner den. Trots allt så finns det ju perioder i livet då allt bara är kontaktlöshet och kaos och då det bara gäller att härda ut. Men lyckas man bara med att ta sig igenom den kylan så väntar faktiskt ett betydligt varmare landskap vid horisonten. Kanske behöver man bara ha tålamod.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna