Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån arkivet


Det så hemska spökhuset!

Fulla i skratt så sätter vi oss alla i vagnen för att i nästa sekund bara åka rätt in i det stora gapet på spökhuset
Och redan efter första kurvan, så åker vi alla på en törn, för där sitter vi helt oförberedda
när det plötsligt bara dyker upp ett gäng läskiga vampyrer ifrån mörkret
ifrån alla möjliga konstiga hörn
Och rädda som vi alla bara blev, så kändes det helt plötsligt som om vi alla bara satt i sjön
för redan efter nästa kurva så hamnade vi ansikte emot ansikte
med ett stort jäkla monster, så fult och grönt
Och chocken som vi fick av det gjorde så att vi alla bara började be en liten bön
Och då en av oss bara säger, med darrande röst
- Om vi inte kommer vi ut ifrån det här hemska spökhuset snart, så tror jag inte att vi kommer att överleva utan bara dö
en fruktansvärd död
I samma sekund som hon säger det så kan vi se ett ljus därframme i tunneln
där resan tar sitt slut
Och när vi väl kommer ut ur tunneln, så dyker det plötsligt bara upp ett gäng soldater till våran ära
och som genast bara skjuter ett gäng skott upp i luften, i en salut
Därefter så säger en av soldaterna till oss
Gratulerar!
För ni är det första sällskapet på ett år som nu bara har lyckats hitta ut
ur detta så hemska spökhus
Grattis!

Ken Cassel
23/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel