Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ihh. Du ger mig så mycket. Love you!


Jag beundrar dig!


Jag beundrar dig för att du är så stark
Jag ser upp till dig för du lyser
Du är starkare än världen
Och lyser upp mer än solen
Om jag var som dig
Skulle ingenting
Glittra mer än
Du och Jag!




Fri vers av Angelina
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-12-15 11:47



Bookmark and Share


    vilsen
härlig beskrivning till en vän !
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Angelina