Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

Varje dag är en jakt

Du ska hitta något

Något värt att dö för

Jag är inte lika kräsen

Men det vore skönt

Att hitta något

Värt att leva för




Fri vers av MM
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 22:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
slå en blänkare i speglet varje dag
2011-03-02

    AA VIP
Tänkvärda rader. // AA
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM