Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malajen i Hawaii (limerick)

I en pool i det sköna Hawaii
där föll en fumlig malaj i
Han sam fort som en säl
och till detta fanns skäl
för där fanns det redan en haj i




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 06:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Aaaaahh va´ bråttom han måste fått! Kan se hur han toksimmar för att undkomma! Men simmar en säl fortare än en haj...? *s*;-)) Åteigen imponerar du stort på mig - tokhärlig limerick!!
2011-03-07

    Bodil Sandberg
hahahahaha underbart!!!
2011-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Utmärkt skriven
Du Limerickens
Mästare!
2011-03-03

    ADI Nehlin
:-) härlig
2011-03-02

    ej medlem längre
Den skönaste limericken jag läst på länge.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP