Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12,7 millimeter


och jag såg din blick
bli alltmer dunkel

där

på din temporära viloplats
mellan två vidsträckta stränder 

12,7 millimeter

mellan livslinjer
och dödslögner

ett ingenstans hav
där sjömärken blir tydliga

din oskrivna marginal

finns nu

mellan nyriggade segel 
och purpurfägad spindelväv


(minns du hur du brukade skratta åt de vita gässen?)






Fri vers av Almagrundet
Läst 774 gånger
Publicerad 2006-11-16 14:32



Bookmark and Share


  rebecca d
det är väl avståndet mellan hjärna och hjärta, eller hur? lite mystiskt, en betraktelse om någon....som betyder något...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet